Zamjena proizvoda/Povrat proizvoda/Raskid ugovora

Za proizvode koji su kupljeni putem internetske stranice www.kop-trade-electronic.hr moguće je izvršiti raskid ugovora, zamjenu drugim proizvodom u plaćenom iznosu (ili skupljim uz nadoplatu za ostatak vrijednosti) ili povrat novca u punom iznosu u roku od 14 kalendarskih dana od dana kupnje.

Proizvod i ambalaža ne smiju biti korišteni ili oštećeni te je potrebno da se, zajedno s pripadajućim dokumentima (računom i jamstvenim listom), pošalju na adresu prodavatelja Kop-trade-electronic,Ivana Mažuranića 3,48350 Đurđevac. Prije toga, molimo Vas da ispunite ovaj obrazac za povrat/zamjenu proizvoda/raskid ugovora i pošaljete ga na e-mail kako bismo imali evidenciju o nadolazećoj pošiljci.

Trošak prijevoza vraćenog/zamijenjenog proizvoda podmiruje kupac.

Proizvod koji je kupljen u poslovnicama tvrtke Kop-trade electronic d.o.o. moguće je zamijeniti za drugi proizvod u tom iznosu ili skuplji (uz nadoplatu za ostatak vrijednosti) u roku od 10 kalendarskih dana od dana kupnje. Proizvod i pripadajuća ambalaža ne smiju biti korišteni ili oštećeni, a potrebno je priložiti i ostale pripadajuće dokumente kao dokaz o kupnji (račun i jamstveni list).