Uvjeti jamstva

Jamstvo na satove iznosi 12 ili 24 mjeseca ovisno o uvjetima proizvođača i naznačeno je prilikom kupovine na jamstvenom listu i u opisu proizvoda.

Jamstvo na besplatni popravak ne pokriva slijedeće slučajeve:

  1. Oštećenje nakon isteka jamstva.
  2. Oštećenja uzrokovana vlasnikovim nepravilnim rukovanjem i održavanjem modela ili neispravnim popravkom izvan ovlaštenog servisa.
  3. Sat ne smije biti izložen magnetskom ili elektromagnetskom zračenju(MR i CT skeneri) obzirom da isti ometaju normalan rad mehanizma sata,te u slučaju jakog zračenja mogu izazvati trajna oštećenja satnog mehanizma.Predmeti koji mogu prouzrokovati disfunkciju rada sata su:magnetski nakit,magnetske kopče na torbici,slušalice mobitela,magnetski ukrasi za hladnjake i sl.Sat ne ostavljajte u blizini kućanskih aparata koji stvaraju statički elektricitet poput televizora i radio-aparata.
  4. Izbjegavajte doticaj sata sa kozmetičkim preparatima kao i sredstvima za čišćenje obzirom da isti mogu prouzročiti trajna oštećenja na kućištu i narukvici sata.
  5. Neposjedovanjem jamstvenog lista i računa.
  6. Oštećenje stakla,kućišta i remena sata ne podlježe garanciji.
  7. Kvar baterije(kod modela kvarcne baterije)
  8. Nepridržavanje uputa o vodootpornosti-satovi sa oznakom water resistant i water resistant 50 m nisu vodootporni!

Rok trajanja servisa ovisno o kvaru i dostupnosti rezervnih dijelova može trajati do 45 dana.

U slučaju nemogućnosti popravka kupac će u zamjenu dobiti novi sat po izboru, iste prodajne cijene.

Rezervni dijelovi osigurani su u vremenu od minimalno dvije godine uvjetovano proizvođačevim jamstvom i dostupnosti rezervnih dijelova.

Kop-trade electronic zadržava pravo da uskrati prava iz jamstva ukoliko se sat popravlja ili preuređuje izvan ovlaštenog servisa Kop-trade electronic d.o.o.,Ivana Mažuranića 3,48350 Đurđevac.